*** Водещите вечерни новини на 5 април ***   Новият пакет санкции

...
*** Водещите вечерни новини на 5 април ***
 
Новият пакет санкции
Коментари Харесай

Водещите новини! Нови санкции за Русия. Европа гони десетки дипломати

*** Водещите вечерни вести на 5 април ***

 

„ Новият пакет наказания против Русия, който ще ѝ наложим поради нейната експанзия против Украйна, ще засегне няколко сфери “.

„ Европейски Съюз ще прекрати покупко-продажбите с четири от най-големите съветски търговски банки “.

„ Също по този начин ще бъде наложена възбрана върху износа за Русия на полупроводници, коли и съоръжение за рандеман на течни горива “.

***

Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола не се съмнява, че в Буча е имало военни закононарушения и съобщи, че фрагментите от Буча не са подправени. Тя счита, че отговорните би трябвало да носят отговорност за случилото се там.

***

Продължава всеобщото избавяне от съветски уж-дипломати.

***

Унгария ще бъде първата страна от Европейски Съюз, подложена на тази нова мярка.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви пред Европейския парламент, че против Унгария от през днешния ден се задейства процедурата, която може да докара до ограничение или прекъсване на средствата от бюджета на Европейски Съюз поради дефекти с върховенството на закона.

***

За феновете на конспирации.

" Само че във въпросното видео нито се вижда мъртвец, който да подвига ръката си, нито пък някой ненадейно се изправя. Проверихме и двете изказвания и открихме мястото, на което е сниман видеоклипът ".

***

Контра…

***

Софийска градска прокуратура отхвърли да образува досъдебно произвеждане против депутат (ГЕРБ) за нарушение на карантина. Министерство на вътрешните работи ще апелира прокурорското разпореждане пред Софийска апелативна прокуратура.

***

„ Задълбочаването на парламентарния разговор е съществена причина за развиването на двустранните връзки “.

***

***

След началото на войната в Украйна има растеж на опитите за пробив в системата за киберсигурност в България. Това сподели министърът на електронното ръководство Божидар Божанов във Враца, където се срещна с представители на локалната ай ти общественост.

***

Според сигнала му, до момента в който управлявал автомобила си, почувствал, че гумите му са меки. Когато слязъл да ги напомпа, трима маскирани го заплашили с револвер, като взели от колата му торбичка, цялостна с 50 000 лева в брой, осведоми bTV.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР